daniel0607, i tak nic nie było ciekawego :P
Dziwne dźwięki deska rozdzielcza bezpieczniki ??
Zwiń
X
-
Dziwne dźwięki deska rozdzielcza bezpieczniki ??
Witam na wstepie powiem ze szukalem i nic nie znalazlem na ten temat. Problem jest tego typu ze po odpaleniu auta przewaznie na zimnym silniku slychac chrobotanie dochodzace z okolic bezpiecznikow i gdzies z nad schowka od strony pasazera jak wlacze podgrzewanie foteli dżwiek sie poteguje.Niestety tylko 160.4 KM i 380 Nm
-
-
Witam,
Postanowiłem odświeżyć wątek, jako że mam podobny problem.
Po załączeniu podgrzewania foteli z okolic bezpieczników (prawa strona deski rozdzielczej) zaczyna dochodzić cykanie przekaźnika. Nadmienić warto, że, podgrzewanie foteli nie działa.
Czy zacząć od wymiany przekaźników czy zabrać się za rozbieranie foteli w poszukiwaniu elementu sterującego przekaźnikiem?
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Sprawdź przekaźniki
Ja miałem tak z przekaźnikiem świec żarowych trzeszczał, trzeszczał i w końcu samochód nie odpalił. Po rozebraniu okazało się ze miał zaśniedziałe styki i dlatego dawał o sobie znać
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"
k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Bo dajesz większe obciążenie obciążenieZamieszczone przez PPKU mnie akurat podgrzewanie działa ale dźwięki dalej słyszalne jak zauważyłem w momencie kiedy da się podgrzewanie na najwyższy poziom.
Tu masz gdzie mieszczą sie przekaźniki od grzanych foteli.Załączone pliki.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"
k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
Komentarz